Mijn dieren

Als je dagelijks met dieren werkt, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er thuis ook een aantal rondlopen. Het zijn onze gezinsleden, dus ik wil ze graag aan u voorstellen.

Scott, officieel Jetty’s Majestic Grand Options genaamd, is mijn Grote Poedel en is geboren op 15 september 2006. Hij is dagelijks in de salon achter de balie te vinden als mijn persoonlijke balie-assistent. Hij verwelkomt u en uw dier graag als eerste. Schrik dus niet als er plotseling een flinke bos krullen boven de balie uitsteekt. Scott is inmiddels al wat op leeftijd en geniet van zijn oude dag. In zijn jonge jaren hebben we veel getraind op GG-niveau, behendigheid gedaan en sport en spel trainingen gedaan  zoals doggydance, treibball, ringtraining en balansoefeningen.

Semmy, een Europese Huiskat, is als zwervertje bij ons gekomen in november 2003. Ze was toen waarschijnlijk een half jaar oud. Ze is ontzettend lief en leert snel grappige kunstjes als “kom hier”, “pootje”, “zit”, etc. Semmy heb ik laten dekken door een blauw/zilver Somali kater, genaamd Blue Sapphire Ilamosiba. Op 23 juli 2005 beviel ze van 4 gezonde kittens: Floyd, Olliver, Niki en Timo genaamd. Ze zijn allemaal bij ons gebleven. Helaas is Timo op 7 februari 2014 veel te vroeg gestorven aan triaditis.

Floyd is de dikste van het stel en is een kruising tussen een Europese huiskat en een Somali, geboren op 23 juli 2005. Hij is een echte levensgenieter. Zo is hij liever lui dan moe en kan niet stoppen met eten. Daarnaast wil hij niets liever dan lekker bij je slapen…een echte knuffelbeer.

Olliver, ook wel Ollie genoemd, is wederom een kruising van een Europese Huiskat en een Somali, geboren op 23 juli 2005. Ollie is de drukste van het stel. Altijd door het huis aan het rennen, met balletjes spelen, vogeltjes bekijken, etc.

Niki is natuurlijk ook weer een kruising van een Europese Huiskat en een Somali, geboren op 23 juli 2005. Qua uiterlijk is het net haar moeder Semmy en echt hét meisje van het stel: Heel bedeesd, kat uit de boom kijken en piepen om van alles en nog wat. Dit kleine meisje is onze laatste trots van het kattenviertal.

Lucas is een dwergpapegaai, oftewel een agapornis roseicollis en is geboren op 24 maart 2012. Wij dachten eerst dat ze een mannetje was vandaar de naam Lucas. Later bleek echter dat ze een vrouwtje was. Ze is een echte druktemaker en wil graag het hoogste woord hebben. Zij zorgt voor de nodige gezelligheid in huis.

Bruintje en witje zijn onze Wyandotte Krielkipjes en zijn geboren op 25 maart 2015. Zij zijn onze hoveniers en zorgen bijna dagelijks voor heerlijke verse eitjes en gezellig getokkel.

Call Now Button