Wasbeurt

Is uw hond net in die ene vieze sloot gesprongen? of heeft hij lekker liggen rollen in rotte vis? Of verhaart uw hond enorm? Dan is een wasbeurt iets voor uw hond.

Veel mensen denken dat een trimsalon alleen voor hondenrassen als Poedels bestemd is. Dit is echter niet zo. Een trimsalon kan u bij welke vorm van vachtverzorging dan ook helpen. Zo kunnen bijvoorbeeld kortharige honden, als Labradors en Jack Russells, flink verharen of een vieze lucht bij zich dragen.

Een goede was-, waterblazer- en borstelbeurt kunnen u en uw hond daarbij zeer goed helpen. Indien men gebruik maakt van een goede hondenshampoo kan uw hond gerust meerdere keren per jaar gewassen worden. Het kan zelfs zo zijn, dat uw hond op advies van de dierenarts meerdere keren per maand gewassen moet worden met een medicinale shampoo.

Om dit thuis te doen, is vaak een groot probleem, de hond springt voortdurend uit bad of glijdt uit in de badkuip en na iedere wasbeurt zit de badkamer onder de haren en viezigheid.

Daarom biedt Trimsalon Kynotrim de wasservice aan. In de salon kan uw hond op professionele wijze gewassen worden. Vervolgens wordt hij of zij behandeld met de zeer krachtig blazende waterblazer. Hiermee wordt zoveel mogelijk water en loszittend haar uit de vacht geblazen. Daarna wordt hij of zij geheel drooggeföhnd en grondig geborsteld, totdat er niet tot nauwelijks nog haar uitkomt. Hierdoor is uw hond sneller door zijn ruiperiode heen en is uw huiskamer niet bezaaid met hondenharen. Daarnaast ruikt de hond weer lekker fris en bespaard het u een hoop poetswerk in de badkamer. Natuurlijk behoren het knippen van de nagels en het schoonmaken van vieze oren standaard bij de behandeling en is dan ook bij de prijs inbegrepen.

In de trimsalon kan uw hond rustig geborsteld worden op een elektrisch in hoogte verstelbare trimtafel en gewassen worden in een eveneens in hoogte verstelbaar bad. Tevens staan de honden een aan riem vast op tafel en in bad, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw hond van de tafel af of uit het bad valt. Desgewenst kunnen we de hond nog ondersteunen met een buikband. Tevens zijn wij in de salon vaak met meerdere trimsters tegelijk aanwezig. Een extra paar handen hulp kan wel eens uitkomst bieden. Hierdoor kunnen we ook zeer grote, drukke en drentelige honden behandelen. En omdat de trimsalon voor de hond geen thuissituatie is, laat hij zich vaak veel rustiger behandelen. Het voordeel voor uw hond is, dat hij de wasbeurt hierdoor ontspannen zal ondergaan.

Uiteraard is de trimsalon voorzien van airconditioning, waardoor uw hond tijdens het föhnen ook in de warme maanden het hoofd koel kan houden.

De kosten voor deze wasbeurt zijn afhankelijk van de grootte van de hond en de vachtsoort. De wasbeurt gebeurt volgens afspraak. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor het wassen van uw hond of kijk in de prijslijst of uw ras erbij staat.

Call Now Button