Nagels knippen

Hoort u tijdens het lopen de kat tikken op de vloer of zit uw kat wel eens op zijn nagels te bijten? Of blijft hij wel eens ergens aan hangen met zijn nagels? of krabt hij uw gordijnen kapot. Dan is het knippen van zijn nagels misschien iets voor u en uw kat.

Katten scherpen hun nagels door ergens aan te krabben. Natuurlijk wilt u het liefste dat hij dat doet aan de krabpaal en niet aan uw meubels of gordijnen. Sommige oudere katten krabben nergens meer aan, dus de nagels hebben niet de natuurlijke verzorging die ze nodig hebben. Deze nagels worden dan dik en lang en kunnen zelfs tot bloeden toe ingroeien. Door ze regelmatig knippen, kunt u dit tegengaan.

Bij Trimsalon Kynotrim worden uiteraard bij elke trimbeurt de nagels geknipt. Dit gebeurt ook voor onze eigen veiligheid, want wij willen niet het risico lopen om flink gekrabd te worden tijdens de trimbeurt. Natuurlijk is dit bij de prijs van de trim- of wasbeurt inbegrepen. U kunt echter ook zonder afspraak met uw kat langskomen om de nagels te laten knippen. Dit is zo gebeurd. U kunt er dus op wachten. Indien u een lastige kat heeft, dan kunt u het beste een afspraak maken, zodat er eventueel geschikte hulp aanwezig is in de salon. De kosten voor het knippen van de nagels bedragen €11,50.

Call Now Button