Rondleiding in de trimsalon

Trimsalon Kynotrim achterkantTrimsalon Kynotrim is gelegen aan de buitenkant van Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. Het treinstation Nijmegen-Dukenburg ligt op loopafstand, evenals het busstation. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom de trimsalon. Hier ziet u de achterzijde van Trimsalon Kynotrim.
Trimsalon Kynotrim voorkantDe salon is in het begin van 2013 in 4 maanden tijd volledig verbouwd. Zowel de binnen- als de buitenkant is compleet veranderd. Trimsalon Kynotrim is een toonaangevende moderne salon voor het vakkundig trimmen van alle rassen en rasloze honden, katten, konijnen en cavia’s. Hier ziet u de ingang van de trimsalon.
Trimsalon Kynotrim buitenkantTrimsalon Kynotrim zit op een centrale plaats. Terwijl uw dier getrimd wordt, kunt u bij onze buren Kapsalon John Bertine zelf naar de kapper of tegenover ons uw nagels laten verzorgen bij Win Nails Spa of lekker shoppen voor uw geliefde viervoeter bij Huisdier Voordeelshop aan de overkant van de straat. Als dat nog niet voldoende is, heeft u voldoende keuze uit de vele winkels in het naastgelegen Winkelcentrum Dukenburg. Hiernaast ziet u eveneens de ingang van Trimsalon Kynotrim.
Trimsalon Kynotrim balieU komt binnen in de hal. Hier kunt u terecht voor informatie, het maken van een afspraak, uw dier brengen en ophalen voor de trimbeurt en het kopen van vachtverzorgingsmiddelen, zoals borstels, kammen, shampoo’s, vlooienbestrijdingsmiddelen en diverse vachtspray’s zoals anti-klitspray’s en parfums. U kunt bij ons zowel contant als met de pin betalen. Balie-medewerker Joep, mijn Grote Poedel, komt u graag begroeten.
Trimsalon Kynotrim trimruimteNadat u door de dubbele hondensluis, die ervoor zorgt dat uw hond niet zomaar weg kan lopen, bent gelopen, komt u in de trimruimte. We noemen dit ook wel de droge ruimte. Hier worden de dieren voor- en nagewerkt. Trimsalon Kynotrim beschikt over de nieuwste apparatuur. Zo bevinden zich in deze ruimte 3 elektrisch in hoogte verstelbare grote trimtafels. De tafels kunnen zeer laag ingesteld worden, zodat zelfs de grote zware jongens onder de honden zeer welkom zijn. De tafels kunnen vervolgens zonder schokken omhoog gedaan worden, zodat de honden het niet als eng ervaren. Tevens kunnen de dieren vastgezet worden met zowel een hals- als een buikband, zodat ze niet in een onbewaakt ogenblik van tafel kunnen springen of vallen met alle gevolgen van dien.
Trimsalon Kynotrim wachtruimteIn de trimruimte bevindt zich ook een professionele wachtruimte voor honden, katten, konijnen en cavia’s. Hier kan uw dier rustig wachten, totdat u hem of haar weer ophaalt. Elke ruimte beschikt over een bak vers drinkwater. De ruimtes beschikken over dichte zijwanden, zodat uw dier niet lastig gevallen kan worden door de ‘buurman’. De onderste ruimtes beschikken over een uitneembare tussenwand. Hiermee kan de ruimte vergroot worden, zodat ook de grote hondenrassen lekker kunnen liggen. De trimruimte is evenals de rest van de trimsalon voorzien van airconditioning en mechanische ventilatie.
Trimsalon Kynotrim wasruimteVia een klapdeur gaat u naar de aparte was- en föhnruimte. Deze ruimte beschikt over 2 elektrisch in hoogte verstelbare grote baden, zodat wederom de grote hondenrassen met gemak gewassen kunnen worden en een kleiner bad in de hoek voor de katten, konijnen en cavia’s. Elk bad beschikt natuurlijk over zijn eigen warm waterkraan, zodat er 3 dieren tegelijk gewassen kunnen worden. De baden beschikken, net als de trimtafel over een beugel, zodat we de dieren vast kunnen zetten tijdens de behandeling. Trimsalon Kynotrim heeft verschillende soorten shampoo’s op voorraad om uw dier de beste vachtverzorging te kunnen bieden.
Trimsalon Kynotrim wasruimteIn de aparte was- en föhnruimte staan 3 trimtafels, waarvan er 2 elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Ook in deze ruimte staat de nieuwste apparatuur, zoals staande föhns en waterblazers om uw dier zo goed en zo snel mogelijk droog te föhnen. De waterblazers blazen niet alleen het water uit de vacht, maar ook loszittende haren. Hierdoor hoeven we de vacht en de huid minder te belasten met borstels.
Trimsalon Kynotrim wasruimteDe waterblazers aan de muur zijn tevens aangesloten op verse luchttoevoer van buiten voor een gezonde werkomgeving. De was- en föhnruimte ruimte beschikt evenals de rest van de trimsalon over airconditioning en mechanische ventilatie, zodat wij en uw dier ook tijdens de warme zomermaanden het hoofd koel kunnen houden. Voor de koude perioden beschikt de gehele salon over vloerverwarming.
Trimsalon Kynotrim keukenVoor als we even niet met u in gesprek zijn of uw dier aan het trimmen zijn, dan is er tijd voor wat pauze. Een keukentje is dan onmisbaar.
Wilt u de salon graag van dichtbij bekijken? U bent van harte welkom. Tot ziens bij Trimsalon Kynotrim!
Call Now Button